O șansă de a pune capăt obezității în întreaga lume! Trei oameni de știință-eroi tineri vor ajuta la salvarea umanității de obezitate GRATUIT

Un incident șocant în Italia: președintele unei mari companii farmaceutice a fost CONDAMNAT LA PENALITATE 600 mii EUR pentru încercarea de a preveni apariţia descoperirii istorice în medicină

Întreaga lume medicală vorbește cu voce tare despre succesele uimitoare ale geniilor tineri. Trei dintre ei sunt cei mai talentați studenți din lume. Soarta lor a fost legată de o bursă medicală în Italia. Acolo, tinerii oameni de știință s-au unit pentru a face un progres istoric în lupta împotriva excesului de greutate.

img

Jorge Esteban Caballero (18 ani, argentinian)

img

Sofia Marino (19 ani, italiană)

img

Hirohito Watanabe (19 ani, japonez)

Invenția lor poate ajuta la arderea excesului de țesut adipos. Ce este important: în majoritatea cazurilor, acest lucru este sigur și nu trebuie să urmăriţi o dietă sau să vă schimbați stilul de viață. Această metodă contribuie la pierderea eficientă în greutate. "Noi pur şi simplu, am creat un instrument care ar fi putut apărea acum 45 de ani", adaugă tinerii genii. Datorită descoperirii lor, 27.000 de locuitori din Singapore, Argentina, Europa și Japonia au pierdut deja 10, 20, 40, 80 kg și chiar mai mult.

CITIȚI MAI DEPARTE PENTRU A AFLA ...

 1. img

  Cine este tânăra fată italiană care a contribuit la descoperirea unui mijloc împotriva obezităţii și a devenit mândria națională?

 2. img

  De ce președintele unei mari companii farmaceutice americane a primit o amendă de 600 de mii de euro la Curtea din Italia?

 3. img

  Ce condiții trebuie îndeplinite pentru a utiliza noul instrument și de a avea posibilitatea de a scăpa de excesul de greutate aproape gratuit!

img

"Oamenilor, opriți antrenamentele și dietele epuizante”, îndeamnă tinerii genii.

Noul instrument arată foarte simplu la prima vedere, dar poate face faţă excesului de greutate. Acest lucru dovedește că chimia este o forță foarte puternică! Da, chimia. Trebuie subliniat în mod clar că această metodă se bazează deja pe legile chimiei, deja cunoscute în medicina chineză antică.

- Pentru a pierde în greutate, oamenii urmează diete stricte sau își chinuiesc corpul cu exerciții. Cel mai adesea, acest lucru este ineficient și dăunător sănătății. În timp ce adevăratul mijloc pentru excesul de greutate de secole a fost la îndemână și a fost ascuns în înțelegerea activității proteinelor, grăsimilor și carbohidraților. Ele au existat întotdeauna pe Pământ și doar au așteptat pentru ca cineva să le folosească, în cele din urmă, în mod corect. Potrivit tinerilor genii, acest lucru a fost suficient pentru a utiliza puterea cunoștinţelor și a le permite să funcționeze.

img

Sofia Marino - omul de știință #1 din lume!

Sofia Marino, căreia îi datorăm invenția unui mijloc pentru obezitate, provine din Padova. S-a născut pe 7 noiembrie, în aceeași zi cu savantul de renume mondial, câștigătoarea Premiului Nobel Maria Sklodovskaya-Curie! La ziua de naștere a Sofiei, părinții ei bănuiau deja că această fată va cuceri lumea științifică. Și nu s-au greşit.

La vârsta de 4 ani, Sofia a stăpânit elementele de bază ale matematicii. A absolvit liceul la vârsta de 12 ani. A primit prima diplomă universitară la vârsta de doar 15 ani. Ea este modestă, dar are o minte ascuțită. Rezultatele activității sale științifice au fost aplicate într-o sondă care va zbura spre Marte. Da, oamenii talentați sunt capabili de acest lucru.

Cea mai mare pasiune a Sofiei a fost întotdeauna medicina - domeniul în care își finalizează studiile doctorale. Am întrebat-o pe Sofia de ce ea și colegii ei au decis să inventeze o modalitate de combatere a obezității.

"Bunica mea a murit de excesul de greutate"

"Bunica mea suferea de diabet pentru că era supraponderală și a părăsit această lume prea devreme. Jorge și-a pierdut tatăl când avea 7 ani. De ce? Un atac de cord din cauza excesului de greutate! Excesul de greutate al lui Hirohito este ereditar, astfel încât familia lui suferă de hipertensiune arterială și niveluri periculoase de colesterol. Faptul este că excesul de greutate scurtează viața oamenilor în medie cu 12 ani...

"Sfera actuală de protecție a sănătății", continuă Sofia, "Poate face față gripei, durerii cronice și altor plângeri, dar de ce nu poate fi tratată obezitatea în niciun fel? E o nebunie! Nu trăim în Evul Mediu. Astăzi, știința are posibilități nelimitate. Este timpul să inventăm o metodă de combatere a obezității.

Când le-am spus profesorilor care va fi subiectul cercetării noastre, au fost pur și simplu îngroziți. Am fost avertizați despre marile companii farmaceutice...

Este profitabil pentru companiile farmaceutice mari să facă oamenii plini

Este profitabil pentru companiile farmaceutice să facă oamenii plini. Obezitatea poate duce la boli. Ateroscleroza, hipertensiunea arterială, diabetul sunt doar câteva dintre sutele de boli asociate cu excesul de greutate. Aceste boli necesită terapie. Sunt necesare mijloace speciale pentru terapie.

img

Invenția unei metode eficiente de combatere a obezității se va transforma aproape sigur în faliment pentru companiile farmaceutice care produc medicamente pentru hipertensiune arterială, ateroscleroză, diabet, colesterol, dureri articulare și multe alte plângeri.

- Pentru noi, aceasta este răzbunarea perfectă pentru lăcomie, - admite Sofia indignată, dar, mai presus de toate, este foarte frumos că munca noastră grea este în beneficiul umanității și îi eliberează pe mulți de restricții teribile. Produsul nostru vă poate permite să vă restabiliți sănătatea și să trăiți mai bine și mai mult!

Au muncit mult și din greu de luni de zile

Peste 17 luni, am făcut imposibilul posibil! Am inventat o metodă care se bazează pe excluderea carbohidraților, care ajută pentru a învinge excesul de greutate pentru o lungă perioadă de timp într-o singură lovitură. Am numit-o Delislim, deoarece acest mijloc funcționează pe principiul dietei Delislim și este auxiliară pentru persoanele care aderă la această dietă. Tot ce trebuia să dovedim - era eficiență și siguranță.

Împreună cu documentația, am trimis instrumentul nostru pentru testare la 7 centre de cercetare asiatice, europene și americane. Devenim din ce în ce mai faimoși în lumea științifică. Eficacitatea metodei noastre a fost dovedită fără îndoială. Telefoanele noastre sună constant! Felicitări veneau de la oameni de știință de renume mondial. Am fost foarte fericiţi despre acest lucru. Înainte de ...

Suntem încrezători în ceea ce sunt capabili

Chiar şi acum nu-mi vine să cred ce s-a întâmplat în continuare. Credeam că astfel de lucruri se întâmplă doar în filme ... Avem o lecție care ne-a arătat, ce pot face oameni de afaceri orientați spre profit, oamenii care nu le pasă de bunăstarea oamenilor, ci doar se îngrijorează de bani", spune Sofia cu lacrimi în ochi.

Ziua de lansare a Delislim se apropia, când trebuia să obținem un brevet în birou pentru fabricarea sa. Cu trei zile înainte de prezentare în Bolonia, CEO-ul unei mari companii farmaceutice americane, John F.

A zburat la noi cu un avion privat direct de la New York. A cerut o întâlnire. Nu am fost de acord, dar el nu a acceptat refuzul. După zeci de apeluri, era încă neclintit și trebuia să-l întâlnim la jumătatea drumului.

Ne-am așezat pe scaunele din fața CEO-ului. În spatele nostru erau 5 paznici. El a spus: "Nu plecaţi nicăieri mâine. Voi distruge toate documentele, rezultatele testelor și computerele voastre. După aceea, veţi dispărea""

- Niciodată! Glumești, omule! Jorge a sărit de pe scaun, plin de furie, ca și cum ar fi fost copleșit de un demon. Apoi, CEO-ul a făcut doar un gest de mână calm la paznicii săi, iar eu și Hirohito ...

Am simțit butoaiele de pistoale pe gât

"Dacă ești un astfel de erou, îți vei vedea prietenii murind", a spus CEO-ul. Și a început să râdă. Am crezut că o să mor, am fost foarte speriată. Plângeam.

- La revedere, copii! A exclamat CEO-ul, sfătuindu-ne să ne ascundem. Era sigur că a reușit să ne sperie. Și avea dreptate...

Hirohito și cu mine am fost șocați. Nu știam ce să facem. Doar Jorge știa să gândească sobru. Nici măcar nu a trebuit să renunțe. Ne-a însoțit la secția de poliție. Nu am vrut să merg acolo. Cine ar fi crezut că CEO-ul într-un costum atât de serios țintește trei „copii” cu un pistol?

Primul nostru proces

Am avut noroc, deoarece CEO-ul, împreună cu bodyguarzii săi, se aflau deja în sala de judecată peste 3 ore după raportarea crimei. De obicei în Italia, cauzele în instanțe nu progresează la fel de repede.

În instanță, CEO-ul era calm și încrezător. - Am 100.000 de dolari în valiză. Ia-o și uită de tot. Am o întâlnire cu Ministrul Sănătății într-o oră, așa că nu voi ajunge la asta", a spus el la Curtea Supremă cu o aroganță de neînțeles.

Judecătorul a fost copleșit de furie. Judecătorul s-a dovedit a fi foarte sincer și s-a opus puternic corupției și mitei.

Judecătorul nu a mai pus întrebări. - Ordon o amendă de 600 de mii de euro pentru intimidarea studenților, tentativă de luare de mită și obstrucționarea procesului judiciar. Decizia s fost luată - în sala de judecată s-a auzit sunetul ciocanului judecătorului.

CEO-ului nu i-a venit să creadă ce a auzit. Nu-i voi uita niciodată fața. Acest om credea că era conducătorul lumii și că putea să facă orice cu banii săi. A experimentat un șoc puternic, a devenit palid ca peretele și nu a putut scutura nimic din el însuși. A fost imediat încătușat și dus la o celulă.

img

Italia - predominant, este o țară foarte onestă și corectă, unde corupția este aspru pedepsită.

Poliția funcționează perfect, iar procesele se desfășoară bine. Acest lucru este de neconceput pentru americani, dar în Italia unele infracțiuni sunt pedepsite cu amenzi foarte grele. O astfel de pedeapsă învață dreptate și dă o lecție demnă.

Pedeapsa CEO-lui lacom, aplauze pentru genii tinere

"Mai târziu, a venit doar bucuria, mândria și sentimentul că ne-am făcut treaba. Această poveste cu CEO-ul este similară cu complotul din film. Cu toate acestea, el ne-a învățat că lumea occidentală este condusă de bani. Dar, din fericire, există încă țări precum Italia, unde justiția și onoarea sunt importante", își amintește Sofia.

Rezultate impresionante de pierdere în greutate

Produsul de pierdere în greutate Delislim, inventat de genii tinere, este deja utilizat de 27.000 de femei și bărbați cu vârste cuprinse între 18 și 98 de ani. Toți au slăbit cu succes și au atins greutatea dorită. Niciunul dintre acești oameni nu a avut efecte secundare. "Produsul nostru nu provoacă dependență, este ușor de utilizat și, în cazuri rare, provoacă efecte secundare", explică Sofia.

Beneficiile Delislim vorbesc de la sine. Bazânde-se pe experiența celor care au încercat să piardă în greutate cu el:

 1. img

  Ajută la scăderea în greutate în mod eficient. Cursul poate fi continuat până când se atinge greutatea dorită.

 2. img

  Nu este nevoie să vă chinuiți cu dietă și exerciții fizice - nu este nevoie pentru a schimba obiceiurile alimentare sau de a efectua antrenamente istovitoare.

 3. img

  Ajută la minimizarea riscului de boli grave, cum ar fi ateroscleroza, diabetul, degenerarea articulațiilor, infarctul miocardic și accidentul vascular cerebral

 4. img

  Este capabil să prevină salturile în greutate, datorită faptului că organismul repornește memoria de grăsime și oprește acumularea de calorii

 5. img

  Ajută să crească nivelul de energie și forța musculară de 5 ori-datorită căreia crește și producția hormonilor de fericire, care garantează o bună dispoziție și o dispoziție entuziastă în fiecare zi!

DETALII DESPRE ADMINISTRAREA Delislim SUNT PREZENTATE DE TINERII OAMENI DE ŞTIINŢĂ PE SITE-UL DE MAI JOS.

- Oamenii care deja au luat acest produs ne scriu scrisori de mulțumire. Unii dintre ei au obținut rezultate impresionante și au pierdut mai mult de 100 kg de exces de greutate. Toţi aceștia se simt bine și arată atractiv. Au reușit să construiască o relație fericită, să obțină o promovare. S-au întors la activități plăcute pe care le abandonaseră de mult timp din rușinea de a fi supraponderali, cum ar fi să meargă la plajă sau să înoate în piscină ...

img

Femeile scriu adesea că se pot îmbrăca în cele din urmă, frumos și nimeni nu râde de ele că sunt "dolofane". Este foarte trist că excesul de greutate duce la izolare socială. Suntem chiar mai mult bucuroși să ajutăm oamenii să se întoarcă la viața lor fericită, - spune Sofia cu mândrie.

Fiecare european poate pierde 10, 30, 50, 80 kg sau chiar mai mult fără a pleca de acasă!

Acest instrument este disponibil la comandă. Interesul pentru acesta este imens, astfel încât diverse falsuri apar în masă pe Internet. Produsul original Delislim poate fi obţinut numai pe site-ul de mai jos, cu o garanție deplină a autenticității. Mai mult, datorită eforturilor a Sofia Marino...

Toți cetățenii europeni pot obține produsul Delislim cu o REDUCERE de 50%!

Ar trebui adăugat faptul că tinerii oameni de știință au renunțat la procentul lor de profit.

ATRAGEŢI ATENŢIA: reducerea de 50% este valabilă până la sfârșit

VREMEA ASTĂZI
img

Presiunea aerului: 1010 hPa

img 24°C

Vânt: 3 km / h

Temperatura
percepută

24.2°C
img
28.4°

Temperatura
maximă

img
24°

Temperatura
minimă

18%
img

Umiditate

MÂINE

Presiunea aerului: 1007 hPa

img 36.1°C

Vânt: 11 km/h

img
POIMÂINE

Presiunea aerului: 1007 hPa

img 36.8°C

Vânt: 15 km/h

img

ARTICOLE SĂPTĂMÂNALE

POSTĂRI POPULARE PE BLOG

COMENTARII ARTICOLULUI

245 comentarii | 1 din 25 | pentru a lăsa un comentariu, autentificaţi-vă >>>

img

Liliana

0

-

Ce copii deștepți! Sunt mândru de ei! Bravo!

img

Irăna Mârcă

0

-

Am avut ocazia să o învăț pe Sofia când era încă în școala elementară. Este un copil dulce, incredibil de talentat și, de asemenea, politicos. Nu m-am îndoit niciodată că va reuși să obțină succes!

img

Marin Ilicescu

0

-

Dragostea mea pentru alimentele grase și berea delicioasă m-a făcut cu 7 kg mai gras. Soția mea a fost foarte îngrijorată de acest lucru, deoarece colesterolul meu a crescut și s-a început hipertensiunea. Nepoata mea a recomandat Delislim. Nu am refuzat berea și alimente nesănătoase, dar cu toate acestea am putut slăbi cu 4 kg! Continuu să le iau mai departe.

img

Daniela

12

-

De ce nu poți pierde în greutate la o dietă Delislimîn același mod? Care este unicitatea invenției?

img

Olimpiada

3

-

@ Daniela, încercați dieta Delislim! Există atât de multe efecte secundare pe care nu toată lumea le poate suporta, iar aceste capsule fac ca procesul de scădere în greutate să fie nedureros

img

Diana Pelin

0

-

Am avut deja multe metode de a pierde în greutate, desigur, nici unul dintre ei nu m-a ajutat, doar am cheltuit bani. Dar aceasta, ca să fiu sinceră, este singura metodă care a funcționat pentru mine. O folosesc doar de o săptămână, dar simt că hainele mele au devenit mult mai libere și port pantaloni pe care nu i-am putut pune înainte. Și, în același timp, nu trebuie să mă uit la ceea ce pot și nu pot mânca. un instrument EXCELENT!


img
img

Margareta Stângaş

0

-

Nu voi scrie nimic, îmi voi lăsa fotografiile înainte și 3 luni după ce am luat Delislim:
img

img

Aurica Rău

2

-

Dragă Margareta, efectul este uimitor:) voi adăuga că înainte arătai tot bine. Dar este evident că dieta este importantă nu numai de dragul frumuseții, ci mai ales pentru sănătate și vă doresc acest lucru. Vă mulțumesc pentru fotografiile dvs., am decis să comand acest instrument pentru mine:)

img

Roxan Moşu

0

-

Am comandat deja Delislim, acum aștept parcela, sunt din ce în ce mai puține, așa că grăbește-te :)

img

Irina Stan

0

-

Am cântărit cu 18 kg mai mult, dar, în ciuda predispoziției genetice la plinătate, am reușit să slăbesc. Acesta este cel mai bun instrument pe care l-am încercat, şi credeţi-mă am încercat foarte mult. MINUNAT! Recomand foarte mult! Am obţinut o viață nouă fără exces de greutate!


img
img

Mielina

0

-

Cât timp ar trebui să iau Delislim? Ajută la orice vârstă?

img

Lucica Otean

0

-

@Mielina depinde de cât de mult doriți să pierdeți în greutate, 10 kg în 2 săptămâni, 20 kg în 4 săptămâni și așa mai departe :) Dar poate veți pierde în greutate și mai repede:)

img

Mărica

0

-

Am comandat deja, astfel încât imediat după naștere să pot începe să mă aduc în formă)))

pagina 1/25 > > >